img

Campanya “Et volem escoltar”

Des del passat 9 de maig, la candidatura Junts per Catalunya Torelló, hem engegat la campanya “Et volem escoltar”, es tracta de visitar a diferents barris de la nostra població i escoltar les propostes, queixes, suggeriments… dels veïns i poder-les posar el nostre programa d’accions pels quatre anys vinents.


Fins ara hem estat al barri de La Cabanya, a la Plaça Guifre el Pilós, la Plaça Joanot Martorell i a la Placeta d’en Pujol, més coneguda col·loquialment com la plaça dels taxis i la Plaça Vella. Avui  divendres 17 de maig serem a la Plaça de la Sardana a partir de les 7 de la tarda. 


L’equip de JxCatTorelló i la nostra cap de llista “creiem que la proximitat amb la població és fonamental, per fer les coses ben fetes, hem d’escoltar als veïns i veïnes”.


Amb les jornades que ja hem fet em pogut rebre impressions importants dels veïns amb temes de mobilitat, seguretat, civisme, zones verdes etc.  Per a nosaltres és tant important rebre aquesta informació ara que estem de campanya com a partir del dia 27, així que animem a tothom a seguir-nos fent confiança.

.