img

Dinar d’Empresaris i Comerciants amb el Conseller Damià Calvet i visita a la Sala Polivalent

Avui la candidatura de Junts per Catalunya Torelló hem organitzat un dinar/trobada amb empresaris i comerciants de Torelló amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet.

Un dinar que ha servit per conèixer l´opinió i sobre tot les peticions que ha fet arribar el teixit empresarial i econòmic de la població, tant al Conseller com a la cap de llista de Junts Cat Torelló Neus Codina i el seu equip, i n’hem pres bona nota.

Ha estat un acte distès, molt proper i sobretot ha servit per agafar idees i possibles projectes de futur.

Un d’ells la creació d’una o dues fires (anuals o bianuals),  on el sector, empresaris, comerciants i l’administració decideixin com han de ser i en quin àmbit creguin que pot ser un impuls important per l’economia del poble.

Un cop acabat el dinar, el Conseller i membres de la Candidatura de Junts per Catalunya Torelló ens hem  traslladat a la zona esportiva per fer una visitar la nova Sala Polivalent.

Un cop llesta la 1a fase, està previst a no tardar massa l’inici de 2a. fase que és la construcció de vestidors i serveis públics, i una 3a. fase és condicionar la placeta de davant el pavelló i la sala Polivalent i el Bar.