Equip


img

1r. Neus Codina

Graduada en ADE i Dret per la Universitat Pompeu Fabra. He estat vinculada al Club Vòlei Torelló, com a jugadora i entrenadora; als Escoltes de Torelló; i a Radio Ona com a col·laboradora del programa Esportivitis. M’agrada llegir, fer ganxet i caminar.

img

2n. Sebastià Raurell

Director i presentador de Ràdio i TV. Ex- cap de gabinet de l’Alcaldia de l’Ajuntament de Vic. Involucrat amb el Banc dels Aliments, l’Hospitalitat de Lourdes, Osona Salut Mental, Osona contra el Càncer, el CF. Torelló, Comissió Festes Plaça Joanot Martorell,... i ara al poble de Torelló.

img

3r. Jordi Rosell

Empresari del sector de la fusta. Vinculat des de fa temps a una colla carrossaire. Les meves passions son Torelló i el futbol.

img

4t. Jordi Noguer

Treballo al món de les TIC. M’agrada l’esport, viatjar i descobrir nous indrets i nova gent. Sempre m’ha interessat l’actualitat, i la política en especial. Crec que ara és el millor moment per posar un granet de sorra pel nostre futur col·lectiu, pel país i per Torelló.

img

5è. Susana Pérez

Nascuda a Ripoll, però vivint a Torelló des de fa uns quants anys. Treballo al sector financer. M'agraden els esports com el bàsquet, el futbol i el pàdel; passar temps amb la família i els amics; i sobretot, viure la vida al màxim.

img

6è. Eloi Pérez

Sóc arquitecte i gerent d’una empresa d’arquitectura i construcció d’habitatges ecoeficients. Apassionat dels esports de neu i la muntanya, m’agrada formar part d’equips de persones implicades en projectes que ajudin a millorar el present i el futur del meu poble.

img

7è. Eduard Fabré

Tècnic de manteniment elèctric. Sóc pescallunes i estimo el meu poble. Per això sóc carrossaire i deixeble de Sant Feliu.

img

8è. Ester Ribas

Escriptora i periodista especialitzada en Marketing Digital. Actualment treballo a una agència de comunicació i estic escrivint la meva segona novel·la. El 2017 vaig publicar la primera, Protectores de Asgard. Fanàtica de la fotografia, les xarxes socials, llegir, escriure i la música, si és Heavy Metal millor.

img

9è. Elisabet Moya

Graduada en Medicina per la Universitat Internacional de Catalunya (2015). Actualment sóc Resident de Medicina Familiar i Comunitària. Durant el temps lliure m'agrada viatjar, llegir i fer esport... sobretot natació.

img

10è.Laura Arbós

Mestra i directora de l'Acadèmia de Repàs i Idiomes "Aprenc" de Torelló. Especialitzada en l'àmbit de lletres, porto més de 30 anys dedicada a l'ensenyament. Les meves aficions són la jardineria, manualitats i dibuix, cosir i rebosteria.

img

11è. Tamen Francolí

He treballat durant 40 anys a una entitat bancaria, actualment estic pre-jubilada. He estat regidora de benestar social i politiques d’igualtat durant les dues últimes legislatures. M’agrada el contacte amb la natura, caminar vora la mar i les nits de lluna plena.

img

12è. Núria Güell

Sóc mestra d’educació infantil a l’escola Sagrats Cors de Torelló, una feina que m’apassiona. He format part de diverses entitats del poble i des de l’any 2007 sóc regidora. M’agrada fer ioga, llegir revistes de ciència i història, anar a teatre, veure el Barça, gaudir del carnaval, la revetlla de Sant Joan.

img

13è. Maria Dolors Baucells

Estic feliçment jubilada després de molts anys treballant com a mestre al Fortià Solà. M'agrada lluitar per la meva terra i la meva gent.

img

14è. Albert Serra

Enamorat de la muntanya i del vol en parapent. Treballo al departament tècnic d'una empresa metal·lúrgica i sóc professor associat a la Universitat de Vic. M'agrada veure la gent implicada amb la política i el bé comú.

img

15è. Manel Romans

Sóc torellonenc. De professió empresari del sector de la fusta, president del Gremi Provincial de Torners i industries diverses de la fusta des de l’any 1997 fins al 2011.Actualment regidor de Medi Ambient, Promoció Econòmica i Recursos Humans. De vocació músic de la cobla.

img

16è. Conce Villena

Compagino la tasca de Mestra de Primària i la de Formadora al Departament d'Educació. M'agrada participar en projectes que ajudin a millorar el present, posant la mirada en el futur. Les meves aficions són la lectura i fer caminades per descobrir l’entorn més proper.

img

17è. Santi Vivet

Alcalde de Torelló des del 2011. Treballo a l'empresa familiar de mecanitzats. Les meves passions són els bonsais i el motociclisme.

img

1r. Suplent - Albert Portús

2n Tinent d’Alcalde i regidor d'Hisenda, Règim Intern, Informàtica i Secretaria. Advocat de professió. Vinculat al Club Tennis Torelló i al Torelló Esquí Club. M’agrada viatjar, llegir i gaudir de la natura.

img

2n. Suplent - Carme Peix

M’agrada gaudir de la natura, de la lectura i passejar pel vora Ter.

img

3r. Suplent - Lluis Bassas

Alcalde de Torelló des del 1992 fins al 1995. Sóc tècnic industrial i dedico al meu temps lliure a col·laborar amb el Museu de la Torneria i a fer pessebres.